Navigation


RSS: inläggSvar till Anna

2013-02-13 @ 18:32:41, Allmänt, , Kommentarer (0)

"jag försöker verkligen göra mitt bästa för att vara den bästa mamman jag kan vara men är så orolig att jag inte ska räcka till men ska kämpa med all kraft jag har för att min lilla ängel ska få det bästa han/hon kan få. känner redan en enorm kärlek till mitt barn så jag vet att han/hon kommer vara älskad. mitt ex familj säger att dem vill vara delaktiga ändå i alla fall hans mamma men vi får se hur det går hoppas i alla fall att det håller .... hur är det med ditt ex familj ? är det någon som har träffat/träffar melker ? tack så mycket jag ska göra det bästa jag kan! <3"Jag vet hur det kan vara med att tvivla på sig själv, men du kommer hinna bygga upp det<3

Nej, de har aldrig träffat honom. Det var dom som "hjälpte" mitt ex att dumpa mig genom att skriva elaka meddelande till min mamma, såsom att vi förstör deras sons liv och att jag va inte myndig så hon skulle tvinga mig till abort osv..
Melkera riktiga farmor vet inte ens om att han finns, inte hans farbröder heller(han har 2 stycken), så endast hans pappa och hans pappas tjej..
Det är en väldigt lång historia som jag inte orkar skriva just nu, men kan göra ett inlägg om det en annan dag<3
Många styrkekramar till dig<3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback