Senaste Inlägg

Uppåt!

Ja precis, nu är det påväg uppåt!
Vikten alltså ;-)

Har alltid haft svårt att gå upp i vikt, när jag har gjort det så har jag antingen varit gravid eller så har jag bara gått upp något hekto.
Men! När jag var hos bm i torsdag så vägde jag mig medan jag väntade, förut låg jag på 52-53 kg och nu hade jag gått upp till 57! Wohoow!

Nu har jag bara 8 kilo kvar jag vill gå upp!

Låst!

Japp, som ni märkt har jag låst bloggen!

Detta för att vissa människor inte ska kunna läsa och snoka! Så, ett irritationsmoment mindre!;-)

Melker sommade vääldigt tidigt idag för att vara han! Redan strax innan 19! :-D så, passar på att sova jag med, har haft sjuk huvudvärk idag så har mest legat på soffan.. Men en tur till affären blev det i alla fall!

Så, natti natti på er!

Sömn?

Ja det hade ju vart fint... Men jag vaknade såklart inatt med.. Somnade ju rätt tidigt, redan vid 21 tiden tror jag :-) ERA- Hymne, den låten kan alltid få mig att slappna av och somna, förutom, när jag vaknar på natten haha:-(

Låg en snarkande karl i sängen så lade mig på soffan och här ligger jag nu, Dr Dolittle är på tv så jag har ju något att göra i alla fall.. Hoppas på att få sova en liiten stund till innan barnen vaknar;-)

Får se vad dagen har att erbjuda oss! Först, förhoppningsvis lite mer sömn :-)

GRÖNA BORDET!

ÄNTLIGEN är det stora svarta förbaskade bordet borta! :-D
Skönt att någon äntligen ville ha det!
Pjuu!

Nu har vi fått upp det gröna bordet igen, mer plats i köket! inte bara ett bord som tar upp nästan hela... -.-

Lägenheten blir bara bättre o bättre<3

Lite skit kvar vi ska göra oss av med, men det kommer, i sinom tid!:-)


MELKER SOMNADE TIIDIGT! Redan vid 19.30 slockna han! <3
Satt i soffan och myste med Mattias, tände ljus och sen var det dags för honom att sova med. Spelade lite spel på telefonen och inväntade älskling som var och handlade pizza/kebabtallrik, fick i mig lite i alla fall, det var fruktansvärt starkt.. Såå nu har jag både mensvärk och magkatarrsvärk.. Med andra ord; sängen för mig! Barnen lär ju vakna tidigt imorgon så kan vara bra om någon av oss är pigg :-)

Gonatt!

Första smakisen!

4 månader och 3 dagar gammal fick lilla Mattias sin första smakis i form av päronpuré:-) lite blandade reaktioner ;-)

Pstav- CHECK

Yes, jag överlevde!;-)

Nog var det läskigt, vägrade kolla, men det gick bra tycker jag! Mötte min gamla bm som jag haft när jag var gravid med både Melker och Mattias, pratad elite och eftersom hon vet om min spruträdsla så fick jag komma till henne istället!:-) underbart!

Enligt karln så var det sjukt häftigt när hon satte in den, en av de häftigaste saker han sett.. Haha!

Sjuk mensvärk har jag haft heela natten, och såklart idag med.. Nu vet jag inte hur länge jag kommer ha det eftersom hormonet ska ut i kroppen med, uschans :-p tycker redan synd om karln haha;-)

Nu har älskling och Melker åkt för att lämna syrran på hennes praktik, hon var ju gullig och passade barnen medan vi var iväg <3

Sen kommer prästen och vi ska planera dop!:-)

Och, ikväll ÄNTLIIIGEN blir vi av med köksbordet!! :-D haha ska bli sköön o få in det gröna borde igen :')


Nu ska jag ta och fixa iordning lite medan Mattias är glad och nöjd:-)

God natt!

Varit en helt okej dag! Cellprovet gick bra, pratade om skit o ingenting med barnmorskan under tiden det togs så tänkte jag inte på det så mycket haha...

Efter det blev det att åka hem en sväng, sen for vi iväg för att äta middag, bara jag och älskling<3
Barnen var hemma med sin moster Helena och hennes kompis:-) det hade gått jättebra och nu är älskling och kör hem hennes kompis.

Helena ska sova här inatt, imorgon blir det att gå upp tidigt igen, 06.30 ska jag sätta på emlaplåster, 08.30 är det dags för att sätta in pstavshelveten. Älskling ska följa med mig, gör det inte annars. För någon som mig, som är rädd för att ta stick i fingret till och med, är det här ingen liten grej. Gråter nästan bara jag tänker på det... Men, in ska den! Oavsett... Försöker att inte tänka på det... Så, nu slutar jag skriva om det med!!!


I morgon eftermiddag kommer prästen hit och vi ska planera dopet tillsammans!

På kvällen kommer en tjej och ska hämta köksbordet! ÄNTLIGEN blir vi av med skiten! Ska byta det emot en bärsele BabyBjörn och ett leksakskök! Lycklig tjej här!
Så ska vi få upp vårat gröna runda äälskade köksbord, iiihh längtar!

Yes, jag är oldfashioned, när det gäller heminredning älskar jag att blanda, men mycket äldre saker är såå fina... Längtar såå tills vi hittat vårat drömhem så vi kan planera allting i minsta detalj som vi vill ha det, och bo där i alla år! Ett riktigt hem helt enkelt! <3


Kolla bara vårat överkast, I LOVE IT!

Nu ska jag fortsätta spela lite, sen soova!


hoppas ni haft en underbar dag allesammans!

Alla hjärtans dag! Vårdcentralen+mödravården

Ja idag är det alla hjärtans dag igen!

Sovit som en kratta inatt.. Vaknat flera gånger.. Men bara en av gångerna för att Mattias var hungrig.

Vid 2 tiden vaknade jag av den äckligaste mardrömmen jag kan tänka mig:

Var på stan med Melker, och helt plötsligt var han borta?! Letade överallt, spran runt och skrek efter honom och grät. Till slut är det ett gäng killar som säger till mig, " vill du se din son vara mos?!" och pekade mot en container som de lagt honom bakom, helt krossad och död.
De bara skrattade åt mig och jag bröt ihop totalt. Vaknade och storgrät! Väckte till och med älsklingen för att jag grät. Han kramade om mig och frågade vad det var.. Inget sa jag, då förstod jag att det var en mardröm.. "du skrämmer ju livet ur mig!" säger han och kramar om mig igen innan han vänder sig om och somnar igen.
Tog ett bra tag innan jag somnade igen..

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*


Dagen började vid 7, då jag fortfrande hade ont i huvudet efter nattens mardrömsgråt.

Åt lite frukost och satte i soffan en stund, sen var det dags att klä på sig, för 09.45 skulle vi vara på vårdcentralen med Melker. Han har i snart 2 månader haft väldigt svullna körtlar och när vi var där för 1.5 månad sedan så sa de att de skulle ha försvunnit inom en månad, fick tid till återbesök men då var vi sjuka så fick en ny tid till idag.

Alla körtlar är fortfarande svullna och fler har tillkommit, men läkaren sa att vissa barn har väldigt aktiva lymfkörtlar men skulle ändå skicka en remiss till en barnläkare för att vara heelt säkra på att det inte är något, så det känns skönt!

Barnen sover middag nu, och jag passar på att ta det lugnt. 17.00 ska jag vara på mödravården för cellprovstagning igen. Har inte kunnat göra det på länge för man får inte göra det när man är gravid. Gjorde ett sådant efter att Melker föddes som visade förändringar, och för att det inte ska utvecklas till cancer så får man gå på kontinuerliga undersökningar.


Och ikväll ska jag och älskling ut och äta middag <3 så moster Helena ska vara här med barnen sålänge<3


Ha en bra dag allesammans, ta hand om varandra.

Svar till Belinda

"Varför går det inte då?

Om man hatar någon finns det väl en anledning till det?
Att hata någon är ju en ganska stark känsla...
Har den personen gjort dig eller dina nära illa?

För i så fall kanske du skulle sluta försöka?"



Ja det finns många anledningar till att jag hatar personen.. Och har gjort mig illa, psykiskt då..

Måste fortsätta försöka.. Hoppas på att det kan lägga sig men hur jag än försöker så finner jag inget som jag kan gilla med personen.

Jag vill inte hata, men det gör jag, och jag hatar det...

Känslan..

Känslan av hat må vara den värsta känslan av de alla. När man försöker såå hårt för att tycka om någon men det bara inte går. Förbannade jävla skit.

Hatar att hata..

Over and out.

Bvc och besök!

Ja imorse när vi gick upp allesammans och skulle göra frukost så va smöret slut.. Så var bara att klä på oss och gå till affären! Melker som trotsar rätt flitigt nu för tiden skulle varken gå eller åka pulka.. Men till slut satte han sig i pulkan ändå och jag gick i rask takt så han inte skulle hinna tröttna haha.. Men, kom både dit och hem på relativt kort tid :-)
Åt lite frukost och busade, tills han hörde att Fåret Shaun började, då sprang han till tvn haha.. :-)


Till slut blev det dags att gå till Bvc så på med kläderna igen! Gick väl rätt bra då med tycker jag, kom fram i tid i alla fall, även att vi stannade på vägen för att Melker ville titta när plogen körde på gatorna;-)
Besöket gick bra, han följer sin kurva perfekt och nu är han 64.9 cm och väger 7090 gram <3

När vi kom hem blev det dags för lunch! Så värmde på en burk Biffstroganoff åt Melker, var inte speciellt hungrig själv och det är ju trots allt hans favorit..:-)

Vid halv 2 ca så kom Ida hit, då var jag lite hungrig i alla fall så lagade spagetti och köttfärssås, som Melker åt lite av med, men tror vårat prat tröttade ut honom för han höll på att somna i matstolen haha! Så lyfte in honom i sängen istället<3


Gammelmormor och gammelmorfar kom till slut, drack kaffe och åt kakor:-) de visade bilder på kameran från deras resa till Gran Canaria där de varit i en vecka, deras första utlandsresa som gick längre än till Estland ;-) superfina bilder och huur mysig lägenhet som helst( som förövrigt kostade 16.000:-!)! De var såå nöjda med resan! :-)

Vi skulle följt med karln och hämtat en badstol till Mattias, men han fick åka själv istället, nu är han hemma igen och jag tar en paus i sängen! För snart ska han iväg igen.


Hoppas ni får en skön kväll, själv hoppas jag på att Melker somnar fort ikväll igen, för jag är döötrött!

Svar till Anna

"jag försöker verkligen göra mitt bästa för att vara den bästa mamman jag kan vara men är så orolig att jag inte ska räcka till men ska kämpa med all kraft jag har för att min lilla ängel ska få det bästa han/hon kan få. känner redan en enorm kärlek till mitt barn så jag vet att han/hon kommer vara älskad. mitt ex familj säger att dem vill vara delaktiga ändå i alla fall hans mamma men vi får se hur det går hoppas i alla fall att det håller .... hur är det med ditt ex familj ? är det någon som har träffat/träffar melker ? tack så mycket jag ska göra det bästa jag kan! <3"



Jag vet hur det kan vara med att tvivla på sig själv, men du kommer hinna bygga upp det<3

Nej, de har aldrig träffat honom. Det var dom som "hjälpte" mitt ex att dumpa mig genom att skriva elaka meddelande till min mamma, såsom att vi förstör deras sons liv och att jag va inte myndig så hon skulle tvinga mig till abort osv..
Melkera riktiga farmor vet inte ens om att han finns, inte hans farbröder heller(han har 2 stycken), så endast hans pappa och hans pappas tjej..
Det är en väldigt lång historia som jag inte orkar skriva just nu, men kan göra ett inlägg om det en annan dag<3
Många styrkekramar till dig<3

Godmorgon kära läsare!

Ja godermorgon på er!
Här har man varit vaken sen 05.30 men ingen av barnen är vakna.. :-)
Mattias vaknade o ville ha lite mat och somna om... Men det dröjer nog inte för länge innan de vaknar båda två, mina liv på Candy Crush är slut så har inget att göra ändå haha ;-) nä men det spelet suger, bara så ni vet!

Ligger här i min ensamhet,
Med morgonfrilla åt alla håll, snörvlar som alltid på morgonen och ska strax gå upp, ska bara skriva klart här först ;-)

Idag är det dags för 4 månaderskoll på BVC för Mattias!:-) ska bli kul att se hur han följer sin kurva! Tycker inte han gör så mycket annat än o äter ;-) å andra sidan så busar han ju rätt mycket med oss också..:-) men vi får se helt enkelt!:-)

I eftermiddag kommer barnens gammelmormor och gammelmorfar!:-)
Ska bli skoj! Få se massa foton från deras första flygresa till Gran Canaria! Gammelmormor som sagt att hon aaaldrig ska flyga ;-)

Ha en fin dag allesammans, nu ska jag gå opp! :-)


(just det, semledagen igår, lägger upp några bilder när Melker äter sin första semla!)

...

Orkade inte ens komma på en tråkig rubrik..

Nu är vi hemma efter o ha varit iväg en sväng. Kom hem vid 19 ca. Mattias sover och jag har lagt Melker. Hoppas han somnar nu.. Orkar inte med mer idag och vill bara ta det lugnt o förhoppningsvis kunna somna skapligt.

Godnatt.

I häxans kittel kokas de giftigaste saker..

Ja alltså, rubriken har inget med inlägget att göra, men hade idétorka och känns så tråkigt att bara skriva datum eller liknande ;-)

Har haft fullt upp här hemma, barnen va ju sjuka förra veckan men de blev friska och nu mår alla bra :-) gjorde väl inget speciellt fram till söndagen tror jag.. Älsklingen va på handboll och så men annars var vi hemma :-)

Men, då på söndagen åkte vi till pappa på förmiddagen (strax efter 10)och överraskade honom ;-) och ja, snopen blev han haha! Hade köpt med oss en Daimtårta, nån sån där fryst.. Och Marabou cookies... Namnam!! Fikade och pratade, busade lite, jag och älskling gick till affären och handlade medan barnen var kvar hos pappa, slut på kaffefilter nämligen ;-)

Åt pommes o korv med beasås, sen lite mer fika! Ujuj, blev mycket äta den dagen:-D


Igår fick jag och barnen besök när älsklingen var på jobbet! Frida och hennes söta Athea kom hit!:-)
Fikade o pratade, sen gjorde vi en varain tvål och fönstermålning!:-)
Dagen bara ruusade förbi!

Fick även besök av Ida när älskling var på träning på kvällen, det va trevligt:-)


Idag ska jag och barnen bara va hemma och ta det lugnt, kanske gå ut en sväng om vi orkar ;-) får se om syrran kanske kommer förbi sen med:-)

Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe, vart vakna sen 07 och har knappt vaknat än;-)


För övrigt blir vår fina Mattias 4 månader idag!<3

Ha en fin dag allesammans!


https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_511a03a7ddf2b34598e32764.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_511a03afe087c31cf4b3b4bc.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_511a03b9ddf2b3459372d64b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_511a03c7ddf2b34598e32768.jpg" class="image">

Svar till Anna

det är en sån fråga som är väldigt svår att tänka på fören man är i den situationen. jag hoppas verkligen att jag kan vara lika stark som dig. jag är i vecka 16 nu och helt plötsligt så vill han inte ha något ansvar vet inte riktigt vad som hände :/ hoppas verkligen att jag kan få samma styrka som du har och göra det bästa för min lilla ängel. jag har ju stöd ifrån min familj och så men tanken att inte kunna ge mitt barn en pappa är jobbig :/ du ger mig styrka när jag läser din blogg för du har klarat dig så bra och du kämpar på och har två underbara barn <3 tack för att du ger mig lite hopp för framtiden kramar <3




Förstår vad du går igenom.. Tro på dig själv, man är starkare än vad man tror! Bara det att din familj stöttar dig gör allt såå mycket enklare! Jag har alltid haft stöd från min familj och det är verkligen guld värt!

Ett barn behöver inte en mamma och en pappa, de behöver någon som älskar dom villkorslöst<3 är det bara du så lider inte ditt barn av det, h*n kommer vara så tacksam för att h*n har dig, en mamma som älskar denne och bryr sig, finns där i alla väder oavsett.

Många styrkekramar till dig!<3

Tack så hemskt mycket! Värmer verkligen att få läsa!<3



Förlåt att jag inte skrivit tidigare.. Har inte hunnit med det :-/

Svar till Anna

jag hoppas allt löser sig för melkers skull! undrar bara hur skulle du reagera om pappan skaffar barn med en annan tjej men har samma inställning emot att träffa melker ? inte meningen att dra upp svåra frågor men det är något jag tänker på med tanke på att jag antagligen också kommer behöva vara utan pappan till min lilla i magen. skönt att höra dina tankar kring frågor som dyker upp i mitt huvud om min egen situation :)


Oj det vet jag faktiskt inte :-) ny tjej har han sen ett bra tag tillbaka men att han skulle skaffa barn med henne är inget jag tänkt på, tror väl inte jag skulle reagera så mycket faktiskt.. Eller, det kan jag inte svara på egentligen men inte som det känns nu :-) kanske skulle bli lite bitter och tänka för mig själv hur han kan vilja ha barn som han träffar men inte melker.. Om du förstår hur jag menar :-)
Men helt klart skumt skulle det ju kännas i alla fall!

Hoppas pappan kommer finnas där och stötta dig och bebisen, om inte, man klarar mer än man tror och ingenting är omöjligt :-) kärlek, styrka och vilja kommer man långt med!:-)

Sjuuklingar!

Japp här har det varit sjukstuga i två dagar nu.. Natten till igår vaknade vi vid 2 tiden av att Melker kräktes i vår säng..:-( så var bara att gå upp och duscha av honom, ta bort de nedspyade sängkläderna o lägga det i badkaret..
Kom på att han faktiskt kom in till oss från sin säng så gick in för o kolla läget där.. Japp, nedspytt där med:-( så ner med det i badkaret med!


Resten av natten spenderades i sofforna, jag och Melker i ena och älskling i andra <3
Plutten sov inte mycket den natten men låg bredvid mig hela tiden och myste framför tvn<3

På förmiddagen hade han feber, 39.3 och då hann den inte mäta färdigt innan melker blev arg.. Så alvedon(10-11.00) och fortsätta mysa. Tog tempen på honom igen vid 14 och då låg den på 39.5:-( men hade ju några timmar kvar tills vi kunde ge honom mer alvedon<3

Vid lunchtid igår kräktes han igen över hela mig.. Så dusch för oss båda! Sn va han lös i magen några gånger men blev bättre<3

Till kvällen var febern borta igen tack o lov<3 jag däckade på soffan efter många timmar för lite sömn.. Och älskling va vaken med barnen<3

Idag har han varit precis som vanligt, pigg och busig! Tog en liten promenad förut för o få lite frisk luft, när vi kom hem fick Melker en Ella's Kitchen puré, åh vad han älskar dom.. Bra att han äter något i alla fall! Han fick i sig lite korv också och en flaska välling, annars bara vätska. Imorgon hoppas jag det blir en ännu bättre dag och att han äter som vanlig igen <3

Som tur är så är det bara Melker som varit sjuk, men vi ropar inte hej än! Håller tummarna bara att vi andra slipper det:-)

Och Mattias är i vanlig ordning glad och nöjd för det mesta, blev en liten stund i hoppgungan idag, åh vad han skrattar! Längtar tills han hoppar själv:-)<3

Ikväll ska vi bara mysa i soffan igen, om jag orkar ska jag försöka få ordning lite här hemma med<3

Lägger upp en bild på min första tatuering som jag gjorde i måndags! Riktigt nöjd och det gjorde inte alls så ont som jag trodde :-)

...

Förra inlägget skulle ha vart uppe i förrgår..:-)

Sorry!

Inte skrivit på några dagar nu men har haft fullt upp med familjen :-)

Barnen är smått förkylda, snoriga och lite hostiga<3
Men lika glada ändå hihi:-) så det är skönt! Och ingen feber har hälsat på heller så det är vi glada för!:-)

Har myst, gjort fönstermålningar och bara tagit det lugnt! Har knappt städat heller!:-o såå lat har jag varit! Men det ska jag fixa när Melker sover, försökte lite förut men det såg likadant ut som innan efter några minuter ;-)

Slänger upp några bilder med, ska busa lite med grabbarna som vill ha mer uppmärksamhet ;-)

Tjolong!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75ca9606ee7b3bca8d81.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75ca9606ee7b3bca8d81.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75ca9606ee7b3bca8d81.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75ca9606ee7b3bca8d81.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75ca9606ee7b3bca8d81.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75ca9606ee7b3bca8d81.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75ca9606ee7b3bca8d81.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75ca9606ee7b3bca8d81.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75f5e087c329b8f54c8e.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75f5e087c329b8f54c8e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75f5e087c329b8f54c8e.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75f5e087c329b8f54c8e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75f5e087c329b8f54c8e.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75f5e087c329b8f54c8e.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75f5e087c329b8f54c8e.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75f5e087c329b8f54c8e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75fd9606ee7ae69e3e8e.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75fd9606ee7ae69e3e8e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75fd9606ee7ae69e3e8e.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75fd9606ee7ae69e3e8e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75fd9606ee7ae69e3e8e.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75fd9606ee7ae69e3e8e.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75fd9606ee7ae69e3e8e.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e75fd9606ee7ae69e3e8e.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e762c9606ee7af9667582.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e762c9606ee7af9667582.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e762c9606ee7af9667582.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e762c9606ee7af9667582.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e762c9606ee7af9667582.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e762c9606ee7af9667582.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e762c9606ee7af9667582.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e762c9606ee7af9667582.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e7661e087c329e1f1e3e0.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e7661e087c329e1f1e3e0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e7661e087c329e1f1e3e0.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e7661e087c329e1f1e3e0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e7661e087c329e1f1e3e0.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e7661e087c329e1f1e3e0.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e7661e087c329e1f1e3e0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_510e7661e087c329e1f1e3e0.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3019003/images/2013/pic_5110f854e087c3502a00a14d.jpg" class="image">