Navigation


RSS: inläggGod natt!

2013-02-14 @ 22:06:41, Allmänt, , Kommentarer (0)

Varit en helt okej dag! Cellprovet gick bra, pratade om skit o ingenting med barnmorskan under tiden det togs så tänkte jag inte på det så mycket haha...

Efter det blev det att åka hem en sväng, sen for vi iväg för att äta middag, bara jag och älskling<3
Barnen var hemma med sin moster Helena och hennes kompis:-) det hade gått jättebra och nu är älskling och kör hem hennes kompis.

Helena ska sova här inatt, imorgon blir det att gå upp tidigt igen, 06.30 ska jag sätta på emlaplåster, 08.30 är det dags för att sätta in pstavshelveten. Älskling ska följa med mig, gör det inte annars. För någon som mig, som är rädd för att ta stick i fingret till och med, är det här ingen liten grej. Gråter nästan bara jag tänker på det... Men, in ska den! Oavsett... Försöker att inte tänka på det... Så, nu slutar jag skriva om det med!!!


I morgon eftermiddag kommer prästen hit och vi ska planera dopet tillsammans!

På kvällen kommer en tjej och ska hämta köksbordet! ÄNTLIGEN blir vi av med skiten! Ska byta det emot en bärsele BabyBjörn och ett leksakskök! Lycklig tjej här!
Så ska vi få upp vårat gröna runda äälskade köksbord, iiihh längtar!

Yes, jag är oldfashioned, när det gäller heminredning älskar jag att blanda, men mycket äldre saker är såå fina... Längtar såå tills vi hittat vårat drömhem så vi kan planera allting i minsta detalj som vi vill ha det, och bo där i alla år! Ett riktigt hem helt enkelt! <3


Kolla bara vårat överkast, I LOVE IT!

Nu ska jag fortsätta spela lite, sen soova!


hoppas ni haft en underbar dag allesammans!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback