Navigation


RSS: inläggBvc och besök!

2013-02-13 @ 18:45:18, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja imorse när vi gick upp allesammans och skulle göra frukost så va smöret slut.. Så var bara att klä på oss och gå till affären! Melker som trotsar rätt flitigt nu för tiden skulle varken gå eller åka pulka.. Men till slut satte han sig i pulkan ändå och jag gick i rask takt så han inte skulle hinna tröttna haha.. Men, kom både dit och hem på relativt kort tid :-)
Åt lite frukost och busade, tills han hörde att Fåret Shaun började, då sprang han till tvn haha.. :-)


Till slut blev det dags att gå till Bvc så på med kläderna igen! Gick väl rätt bra då med tycker jag, kom fram i tid i alla fall, även att vi stannade på vägen för att Melker ville titta när plogen körde på gatorna;-)
Besöket gick bra, han följer sin kurva perfekt och nu är han 64.9 cm och väger 7090 gram <3

När vi kom hem blev det dags för lunch! Så värmde på en burk Biffstroganoff åt Melker, var inte speciellt hungrig själv och det är ju trots allt hans favorit..:-)

Vid halv 2 ca så kom Ida hit, då var jag lite hungrig i alla fall så lagade spagetti och köttfärssås, som Melker åt lite av med, men tror vårat prat tröttade ut honom för han höll på att somna i matstolen haha! Så lyfte in honom i sängen istället<3


Gammelmormor och gammelmorfar kom till slut, drack kaffe och åt kakor:-) de visade bilder på kameran från deras resa till Gran Canaria där de varit i en vecka, deras första utlandsresa som gick längre än till Estland ;-) superfina bilder och huur mysig lägenhet som helst( som förövrigt kostade 16.000:-!)! De var såå nöjda med resan! :-)

Vi skulle följt med karln och hämtat en badstol till Mattias, men han fick åka själv istället, nu är han hemma igen och jag tar en paus i sängen! För snart ska han iväg igen.


Hoppas ni får en skön kväll, själv hoppas jag på att Melker somnar fort ikväll igen, för jag är döötrött!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback