Navigation


RSS: inläggAlla hjärtans dag! Vårdcentralen+mödravården

2013-02-14 @ 12:43:00, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja idag är det alla hjärtans dag igen!

Sovit som en kratta inatt.. Vaknat flera gånger.. Men bara en av gångerna för att Mattias var hungrig.

Vid 2 tiden vaknade jag av den äckligaste mardrömmen jag kan tänka mig:

Var på stan med Melker, och helt plötsligt var han borta?! Letade överallt, spran runt och skrek efter honom och grät. Till slut är det ett gäng killar som säger till mig, " vill du se din son vara mos?!" och pekade mot en container som de lagt honom bakom, helt krossad och död.
De bara skrattade åt mig och jag bröt ihop totalt. Vaknade och storgrät! Väckte till och med älsklingen för att jag grät. Han kramade om mig och frågade vad det var.. Inget sa jag, då förstod jag att det var en mardröm.. "du skrämmer ju livet ur mig!" säger han och kramar om mig igen innan han vänder sig om och somnar igen.
Tog ett bra tag innan jag somnade igen..

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*


Dagen började vid 7, då jag fortfrande hade ont i huvudet efter nattens mardrömsgråt.

Åt lite frukost och satte i soffan en stund, sen var det dags att klä på sig, för 09.45 skulle vi vara på vårdcentralen med Melker. Han har i snart 2 månader haft väldigt svullna körtlar och när vi var där för 1.5 månad sedan så sa de att de skulle ha försvunnit inom en månad, fick tid till återbesök men då var vi sjuka så fick en ny tid till idag.

Alla körtlar är fortfarande svullna och fler har tillkommit, men läkaren sa att vissa barn har väldigt aktiva lymfkörtlar men skulle ändå skicka en remiss till en barnläkare för att vara heelt säkra på att det inte är något, så det känns skönt!

Barnen sover middag nu, och jag passar på att ta det lugnt. 17.00 ska jag vara på mödravården för cellprovstagning igen. Har inte kunnat göra det på länge för man får inte göra det när man är gravid. Gjorde ett sådant efter att Melker föddes som visade förändringar, och för att det inte ska utvecklas till cancer så får man gå på kontinuerliga undersökningar.


Och ikväll ska jag och älskling ut och äta middag <3 så moster Helena ska vara här med barnen sålänge<3


Ha en bra dag allesammans, ta hand om varandra.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback