Navigation


RSS: inläggSvar till Anony

2013-04-10 @ 15:32:05, Allmänt, , Kommentarer (0)

"Jag tycker det är underbart att din pojkvän är som en far till Melker, fast han inte är det biologiskt. Men varför vill inte Melkers biologiska far ha kontakt med honom? Jag menar, vill han (bio-fadern) inte att folk ska veta att han har en son?"
 
 
 
Ja det är helt fantastiskt! 
Är riktigt lyckligt lottade :-)
 
Vi har pratat mycket om just papparollen, och han känner sig inte redo än.
Men jag har sagt till honom att han får säga till när den tiden kommer, det är ju ändå hans son och han har lika mycket rätt till båda sina föräldrar :-)
 
Jag kan tyvärr inte svara på om han vill det eller inte, men som det verkar nu så vill han leva sitt liv och få ordning på det. 
Det är vissa av hans vänner som vet om hans son, och hans pappa o "styvmamma".
 
Det är så mycket som hänt och händer i hans liv och jag känner inte att jag vill stressa honom till något utan ger honom den tid han vill ha, sen är det ju upp till Melker den dagen som hans pappa vill ha kontakt om han vill eller inte, men det får vi ta då :-)
 
Melker vet ju att min sambo inte är pappa, eller rättare sagt vi säger inte pappa till honom, utan Tom eller TomTom, för jag tycker det är viktigt att han inte går och tror att det är hans pappa och sedan får reda på att han har en annan pappa...
 
Därför känner vi att den dagen han undrar, kommer vi berätta allt, och även hans pappa kommer vara med då. 
 
Vi har kontakt ibland och pratar, men det verkar inte aktuellt än, kanske någon gång i sommar att de träffas men det märker vi med tiden:-)


Trackback