Navigation


RSS: inlägg



Svar till Anna

2013-01-16 @ 06:56:20, Allmänt, , Kommentarer (1)

" hej Erika jag skulle bara vilja fråga en sak. vem är Melkers biologiska pappa och vad har dem för kontakt om dom har någon, har han någonsin vart delaktig och träffat Melker ? förstår om det inte är så kul att svara på men jag har undrat ett tag nu och skulle vilja ha svar :) jag gillar bloggen och beundrar verkligen det du har lyckats med trots att oddsen är emot dig :) kram på dig "

Hej! Melkers biologiska pappa har aldrig varit delaktig i hans liv, de har träffats en gång när vi var i hans hemstad. Jag var tillsammans med hans pappa sommaren-09 till vintern -10 med ett litet uppehåll på våren. Han har valt att inte vara med, får väl se om han ändrar sig någon gång och vill ha kontakt med honom men så verkar det inte i dagsläget!
Förstår om ni undrar:-) tack så mycket! Kram



Kommentarer
Postat av: Anna

gud va tråkigt att höra hoppas han tar på sig sitt ansvar som pappa snart och i alla fall träffa melker någon gång ibland medans melker är så liten så han inte kommer komma ihåg tiden utan sig biologiska pappa... tycker det är tråkigt för melker skull att inte han får ha sin biologiska pappa med i bilden som mattias men samtidigt så har han ju ändå din sambo som manlig förebild :)

2013-01-17 @ 22:33:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback