Navigation


RSS: inlägg



Denna dag!

2013-01-15 @ 13:06:34, Allmänt, , Kommentarer (4)

Igår blev det verkligen en rolig kväll med Melker! Vaknade ju igen strax innan 21, och somnade inte igen förrän efter midnatt! Huua..

Men! Fick sovmorgon till 09.45..:-) vaknade bara några gånger innan, mindre roligt var det dock att vakna av huvudvärk och magvärk, mensen har kommit tillbaka! 100 gånger starkare än jag mindes den också.. Var ju baara 2 år och 8 månader sen jag hade mens sist..:-)

Men snart ska jag sätta in en p-stav så hoppas jag blir av med mensen helt då, om jag har tur så..:-)

Än sålänge har Melker varit allt annat än rolig idag, riktigt trotsig, det går väl över strax innan nästa trots..;-)

Mattias har varit på gott humör idag i alla fall! Och ingen feber har han fått än heller! Verkar som vi kom lindrigt undan från sprutorna :-)

Idag är en sån dag då jag helst skulle vilja ligga i sängen hela dagen.. Men älskling jobbar ju och ikväll ska han iväg på handboll igen. Så får istället hoppas på tidig sänggång för barnen:-)

Ska troligen skicka efter dopinbjudningarna idag, har varit lite si och så om jag ens vill att vi ska ha dop.. Så mycket tjaffs.. Men älskling vill det så jag försöker se det positivt! Även om det kan bli för mycket ibland..
Vi ska göra det till en så bra dag som möjligt, men just nu känner jag bara att det kommer bli en jobbig dag.. Klump i magen redan nu...

Ska bjuda mina släktingar från Dalarna och Stockholm samt mina släktingar och några av mina vänner härifrån Östergötland, så det är något jag ser fram emot i alla fall! Att få träffa dom :-)

Hade tänkt att sjunga på dopet, men jag hoppar över det.. Ska jag ställa mig och sjunga vill jag känna alla som är där ocj det kommer jag inte göra.....Så får bli någon låt på skiva istället... Tråkigt menmen..

Och det fortsätter att snöa o snöa.. Verkar inte finnas nåt slut på det! Hoppas våren har kommit när dopet är i alla fall :-)

På söndag firar jag och mitt hjärta 1 år tillsammans! Vi hade tänkt fira det med middag och bio i helgen, men min mamma och syster ska iväg så då har vi ingen barnvakt och det är de enda jag låter vara barnvakt... Så får bli någon annan gång..

Det finns så få jag har sådan tillit till att jag låter de passa mina barn, de är mina och jag vill veta att de har det bra om de inte är med mig.. Tror att de flesta känner likadant, även att jag vet vissa som lämnar sina barn till folk de känt bara några dagar... Nae det är inte min stil! Känner jag inte människorna och litar på dom så får det vara!
Och som sagt är det bara min mamma och syster som jag vet kan ta hand om mina barn på rätt sätt, och de känner Melker och Mattias så bra o de känner sig trygga med dom, det är det viktigaste :-)

Snart kommer mormor och morfar hit och fikar så ska fixa lite kaffe och hoppas på att värktabletterna hjälper snart!

Ha en härlig dag allesammans :-)



Kommentarer
Postat av: G.O.S

Du har inte funderat på kopparspiral i stället för att slippa alla konstgjorda hormoner dom sätter dina hormoner ännu mera i obalans när det äntligen börjat funka igen ;))

2013-01-15 @ 17:43:39
URL: http://www.gosxxtre.blogspot.se
Postat av: Anonymus

"Mina barn"?
Är det inte "Era" barn? Eller, sorry... Du kanske är ensamstående? Då förstår jag vad du menar.

Annars, Om ni låter "dina" ? barn få en relation med andra
människor också, så kommer förmodligen barnen (och ni) känna er trygga med dem också.
Testa ?

Svar: Äldsta barnet är inte min sambos biologiska.Nej jag är inte ensamstående.

Självklart, men jag låter inte mina barn vara med de som inte JAG känner mig trygg med eller känner, då mår jag sjukt dåligt.

Därför undviker jag dom människor som jag inte litar på/känner/känner mig trygg med, svårare än så är det inte!

Finns ingen som jag vill "testa" låta mina barn umgås med som jag inte känner mig trygg med....
Erika Hjärtström

2013-01-15 @ 22:00:32
Postat av: Anonymus

Det måste bli ensamma barn om de bara får ha relationer med mamma & mormor =\

Svar: Jag har faktiskt vänner jag umgås med som också har barn, så nej de är inte ensamma :-)
Klarar oss bra utan massa falska människor som de flesta visat sig vara, bygger upp ett nät av bra människor med positiv energi istället :-)
Erika Hjärtström

2013-01-15 @ 22:22:05
Postat av: Anonymus

Okej!
Det är ju skönt att DU mår bättre av det!
Hoppas resten av din familj gör det också.
Lycka Till

Svar: Mina barn tar ingen skada av det alls :-)Och min sambo vet hur jag känner för vissa saker, kanske blir bättre nån gång, men just nu känner det inte så!
Tack, sålänge vi har varandra klarar vi allt så jag är inte orolig... :-)
Erika Hjärtström

2013-01-15 @ 22:36:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback