Navigation


RSS: inlägg



16/11-12

2012-11-16 @ 15:35:15, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jaha, snart är den här dagen också förbi!
Igår kom Josse hit och sov även här inatt, lagade mat och chillade, vilket vi är bra på, synd bara att barnen inte tyckte detsamma.. 23.30 somnade Melker.. Neej jag var inte alls trött efter 4 timmars försök att lägga honom;-)

För självklart så hade han lagt ifrån sig nappflaskan på nåt lustigt ställe så den hittade jag inte heller.. Gah.
Den kom dock fram imorse när jag letade kläder, i en tvättpåse låg den under kläder (y) smart grabb!

När Josse åkt hem så tog det inte lång tid innan vi fick lekbesök av nästa Josse och 3 barn :-) bygga med kapplastavar och måla var skoj tyckte de!

Har inte kunnat få i mig en enda kopp kaffe idag, för det har alltid varit något så jag har blivit avbruten.. Men nu sover alla 3 pojkar så ska passa på tänkte jag.. :-) dock så kände jag för att skriva lite här med :-)

*paus för att hämta kaffe*

Sådär ja! Back in track!

Förövrigt så kan jag inte sluta att reflektera över mitt liv ibland, som dessa stunder då alla sover. ( vaknar såklart i skrivande stund.. )

Jag är 18 år, snart 19.
Har två underbara barn och världens bästa sambo! Behöver jag säga att jag är lycklig?? Har dessutom fått mitt första riktiga jobb! Så härliga människor att jobba med, och att ha tävlingar ibland gör allt bara roligare! Pepp pepp pepp till tusen blir man!

*Nu har jag bara suttit och skrivit och kaffet står kvar. Ta sig en klunk kanske.*

Hade tänkt att jag och Mattias skulle följa med älsklig och Melker att handla, men såklart.. så bestämmer sig melker för att putta ut kaffe på mig. Igår var det jag som hällde på mig själv( nej inte med flit.) och idag, när jag hittade mina sista rena klädesplagg ( allt nerspytt alternativt nerspillda med kaffe. ) så tyckte han väl det var onödigt att jag skulle få ha dom på mig en längre stund så han hällde ut det på mig.. Schysst grabb! Verkligen!
Om han ville åka själv med TomTom hade han väl bara kunnat säga det.. Skulle vara en bra första mening! "nej mamma jag vill inte att ni ska följa med!" eller nåt..

Jaja! Ska ta o fortsätta njuta av lugnet, spela lite på HayDay o facebooka..

Ha en fin eftermiddag/kväll fina läsare!


( slänger in några bilder, snygg stil de har sovandes i soffan va? Finisar<3)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback